Esports

Resultats irregulars per als clubs esportius cambrilencs en la jornada d'aquest cap de setmana

Per Xavier Solano, Berta Ruiz

 
 
 
A dalt, partit entre l'Oleastrum i l'Ulldecona. Al mig, el partit entre el Vilafortuny i l'Alcover. I a sota, imatge del partit de l'equip sènior del CB Cambrils
Futbol

Territorial Preferent

Horta 4 - FC Cambrils 0

Ensopegada del Cambrils aquest cap de setmana davant de l'Horta, per 4 gols a 0. A pocs minuts de començar el partit l'equip local va marcar dos gols, i això que durant la primera part l'Horta va jugar amb un jugador menys, per l'expulsió del porter. A la segona part el Cambrils, tot i la superioritat de jugadors, va encaixar dos gols més. La propera jornada el Cambrils rebrà a casa el Poblet.

Primera Territorial

CF Oleastrum 0 - Ulldecona 2

L’Oleastrum va encaixar dos gols a casa en un partit en què l'equip local va disposar de poques oportunitats, al contrari que l'Ulldecona, que va aconseguir els dos punts fora de casa. Tot i que l'equip cambrilenc només va encaixar dos gols, l'Ulldecona va disposar de moltes oportunitats per ampliar el marcador. La setmana que ve l'Oleastrum jugarà al camp de l'Alcanar.

Tercera Territorial

AE Vilafortuny 2 - Alcover 2

L'AE Vilafortuny va rebre aquest cap de setmana l'Alcover. El partit no va començar gaire bé per als locals, ja que al final de la primera part havien encaixat dos gols. Tot i això, en el segon temps, els cambrilencs van saber empatar el resultat, finalitzant l'encontre 2 a 2.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 50 - Gispert Finques La Palma 70

L'equip sènior masculí del CBC va encaixar ahir la primera derrota de la temporada en caure a casa contra La Palma. En el primer quart el marcador va finalitzar amb un resultat molt ajustat amb dos punts d'avantatge per a l'equip visitant. En el segon quart, la baixíssima anotació per part dels cambrilencs (tant sols 5 punts en un quart) va fer que La Palma marxés en el marcador, amb un resultat de 20 a 31 en el descans. En la represa, l'equip cambrilenc va encarrilar un bon parcial (18 a 15 en el tercer quart), amb molta intensitat en defensa i major encert de cara a cistella. Tot i això, en el tram final del partit, La Palma va demostrar un excel·lent encert en el llençament de triples, anotant pràcticament tot el que llençaven.

Sènior masculí B

CB Cambrils 43 - CB Morell 67

El sènior masculí B del CBC també va encaixar una nova derrota, en perdre a casa contra el CB Morell. El CBC va iniciar molt bé el partit, manant durant el primer quart en el marcador. Tot i el bon inici dels cambrilencs, el rendiment en els següents quarts va anar disminuint, amb parcials molt desfavorables per al sènior B. L'equip rival va anar augmentant les distàncies en el marcador, fins fer impossible la remuntada de l'equip del CBC.

Júnior

CAI CB Cambrils 48 - STC Vendrell 41

L'equip júnior del CBC va aconseguir ahir una nova victòria a casa. Tot i un inici de partit molt fluix per als jugadors de Marc Just, amb anotacions parcials molt baixes, l'equip cambrilenc va saber sobreposar-se en les dues darreres parts, amb un joc molt més encertat en atac. En els dos darrers quarts, l'equip del CBC va aconseguir capgirar el marcador fins aconseguir la victòria final, amb una diferència de set punts.

Hoquei

Vila-seca 2 - CH Cambrils 2

L'equip cambrilenc va aconseguir un punt en el partit disputat aquest cap de setmana al camp del Vila-seca. La primera part va finalitzar amb el marcador 0 a 0, mentre que al segon temps els dos equips van inaugurar el marcador, finalitzant el partit 2 a 2. Els encarregats de fer els gols de l'equip cambrilenc van ser Joan Roig i Jordi Carbó.

Handbol

Juvenil masculí

CH Cambrils 34 - H Mataró 45

Segona derrota del juvenil, que tot i haver marcat molts gols, també en va encaixar 45, una xifra exccessiva per a un equip contrari com el Mataró. Inici pèssim dels cambrilencs, que van encaixar un 0-7 que va marcar ja definitivament va ser un pes per a un Cambrils que no va reaccionar mai i que va anar a remolc tot el partit.

Sènior masculí

CH Cambrils 34 - H Sant Joan d'Espí 24

Victòria i liderat per a l'equip sènior que, amb un inici molt igualat, va marcar un joc ràpid al contraatac que va provocar que els barcelonins no aguantessin i perdessin per deu gols, que donen la primera posició a l'equip i, el que és més important, un joc i equip il·lusionant.

Comenta aquest article