Vela

Zsombor Denes del Club Nàutic Cambrils guanya la III Guíxols Cup d'Optimist

Equip de regates del Club Nàutic Cambrils
Equip de regates del Club Nàutic Cambrils | Cedida

El regatista del Club Nàutic Cambrils Zsombor Denes va guanyar la III Guíxols Cup en la categoria d'Optimist Grup 2. Va ser aquest passat cap de setmana 20 i 21 de gener al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. El cambrilenc va ser el millor d’un grup en el qual hi competien una setantena de regatistes, d'un total de 153 participants. Per altra banda, Joan Fargas es feia amb la segona posició de categoria C del grup 1, mentre que Alberto Santiago finalitzava tercer de la categoria A del grup 2.

La Guíxols Cup va viure, d'aquesta manera, el segon dels tres caps de setmana de competició d'enguany, quan s'ha decidit separar les regates per tipus d'embarcacions. En aquesta ocasió va ser el torn dels Optimist, que van celebrar tres proves dissabte, amb dures condicions meteorològiques a causa del fort vent. Tot i això, els sis regatistes participants del Club Nàutic Cambrils les van completar totes. En canvi diumenge l’escassetat de vent va impedir competir.

D’aquesta manera, en el grup 1: Joan Fargas acabava 31è de la classificació general però segon en la categoria C del grup 1. En el grup 2 Denes Zsombor era primer i Alberto Santiago novè en la general però tercer de la categoria A del grup 2.