Esports

Futbol

Victòria per la mínima del Cambrils Unió al camp del Morell, penúltim classificat

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils Unió i el Morell, el passat mes de setembre
Imatge del partit de la primera volta de la lliga entre el Cambrils Unió i el Morell, el passat mes de setembre | Berta Ruiz

Segona Catalana, grup 6

Morell 0 - Cambrils Unió 1

Victòria per la mínima del Cambrils Unió al camp del Morell, penúltim classificat del grup. Després d'una primera part que va acabar amb empat a zero gols, l'únic gol de l'enfrontament va arribar en el minut 67 del segon període, mitjançant Erik. Un solitari gol de l'equip cambrilenc que, finalment, li va valdre per sumar tres punts més i segona victòria consecutiva. Aquest triomf del Cambrils Unió li serveix per mantenir el liderat del grup –amb 38 punts–, després de les victòries dels seus immediats perseguidors –Camarles i Amposta que tenen 37 i 35 punts, respectivament–. Per sota, se situa el Vendrell amb 34 punts, després de la seva derrota aquesta jornada. De fet, la zona alta de la classificació està força ajustada en aquest grup 6 de la Segona Catalana.

El proper dissabte 27 de gener, a les 15.30 hores, el Cambrils Unió rebrà la visita del cuer del grup, l'Hospitalet de l'Infant.

Comenta aquest article