Societat

Sardanes

Els Amics de la Sardana presenten les activitats del primer trimestre

Per Redacció

Imatge d'arxiu de l'aplec de la sardana de Cambrils
Imatge d'arxiu de l'aplec de la sardana de Cambrils | Berta Ruiz

Amb l'any nou i un cop passades les festes nadalenques, els Amics de la Sardana de Cambrils han reprès amb força el seu calendari d'activitats. Els dos primers diumenges de gener, 7 i 14, ja van fer les seves habituals ballades al parc del Pescador, mentre que aquest passat dimarts dia 16 van actuar a la residència d'avis Baix Camp. Els dos següents diumenges de gener, 21 i 28, també faran ballades al parc del Pescador a partir de les 12 hores.

El mes de febrer seguirà la mateixa tònica amb les ballades al parc del Pescador. Seran els dies 4, 11 i 18 de febrer, mentre que el 13 de febrer a la tarda oferiran una actuació a la residència Costa Mediterrània. El diumenge 25 de febrer no hi haurà ballada. Al mes de març, els Amics de la Sardana organitzaran les tradicionals ballades del diumenge, els dies 4 i 18 de març a les 12 hores al parc del Pescador. El 6 de març actuaran a una residència d'avis de Salou, mentre que el diumenge 11 de març celebraran la Diada del Soci. Aquesta jornada començarà amb una xocolatada i seguirà amb l'assemblea anual. Al migdia, es farà una ballada davant del Club Nàutic Cambrils juntament amb la Cobla Reus Jove i, s'arrodonirà la diada amb un dinar de germanor al Mas Gallau i ball.

Per acabar el primer trimestre d'activitats, els Amics de la Sardana participaran als aplecs de La Pobla de Montornès i de Roda de Berà, el dia 2 d'abril.

 

Comenta aquest article