Societat

Comerç

Es lliuren els premis de la Unió de Botiguers als millors aparadors nadalencs

Els premiats d'enguany van ser les botigues Queen's i Melé, la carnisseria Daniel Salinas i el centre d'estètica M. de Armas

Per Berta Ruiz

Representants dels establiments guanyadors del concurs d'Aparadors de la UB
Representants dels establiments guanyadors del concurs d'Aparadors de la UB | Berta Ruiz

La Unió de Botiguers de Cambrils va lliurar, aquest passat dimarts al migdia, els premis del XXXIVè Concurs Nadalenc d'Aparadors. Com ja s'havia fet públic uns dies enrere, enguany, els premiats van ser la botiga Queen's que va rebre el premi a l'originalitat; la botiga Melé que va obtenir el premi a la millor il·luminació; el centre d'estètica M. de Armas que va ser premiada com el millor ambient nadalenc i la carnisseria Daniel Salinas que va obtenir el premi a l'establiment més comercial. La campanya es va dur a terme durant el mes de desembre i el jurat del concurs va estar format per la regidora de Promoció Econòmica –Ana López– i la dissenyadora gràfica, Anna Cirilo. En aquesta ocasió, l'alcaldessa –Camí Mendoza– i el president de la Unió de Botiguers –Enrique Arce– van ser els encarregats de lliurar els guardons. 

Al concurs també hi va participar d'altres establiments com: Angelets, Cadena 22, Carlin Cambrils, Confeccions Japi, Chicshop.cat, Gabi Bike, Isel Detail, La Fleca del Port, Mono Patin, Omikron Chapado, Rosella i Tendències Japi.

Comenta aquest article