Informació general

Mobilitat

Dani Anchuela i Elena Ionescu, guanyadors del sorteig "Viatja i guanya"

Per Berta Ruiz

L'entrega de premis del sorteig Viatja i Guanya va tenir lloc, ahir al migdia, a la seu de la Unió de Botiguers
L'entrega de premis del sorteig Viatja i Guanya va tenir lloc, ahir al migdia, a la seu de la Unió de Botiguers | Berta Ruiz

Aparcam i la Unió de Botiguers van lliurar, ahir al migdia, els premis del sorteig "Viatja i guanya". En aquesta ocasió es van entregar dos premis: un per a Dani Anchuela i l'altre per a Elena Ionescu. L'alcaldessa de Cambrils –Camí Mendoza–, el president de la Unió de Botiguers –Enrique Arce– i el gerent d'Aparcam –Nicolau Mateu– van ser els encarregats de lliurar els xecs regal per valor 50 euros cadascun que els agraciats podran bescanviar a les botigues associades a la Unió de Botiguers. Inicialment, es van establir tres premis: un primer premi de 50 euros i dos segons de 25 euros cadascun, però al quedar el primer premi desert es va decidir repartir dos premis de 50 euros cadascun.

Recordem que la campanya "Viatja i guanya" –impulsada per tercer any consecutiu per l'Aparcam, la Unió de Botiguers i l'Ajuntament de Cambrils–, es va dur a terme entre els dies 18 i 23 de setembre en el marc de la Setmana Sostenible i Segura. Els conductors dels busos urbans van ser els encarregats de lliurar les butlletes als usuaris. Com cada any, l'objectiu de la campanya és facilitar una xarxa de transport públic al ciutadà com una alternativa sostenible per als seus desplaçaments diaris.

 

 

Comenta aquest article