El CB Cambrils guanya al Ploms Salle Reus i es col·loca segon

Imatge del partit que va enfrontar al CB Cambrils i al Ploms Salle Reus B, el passat diumenge | Berta Ruiz

Tercera masculina

CB Cambrils 64 - Ploms Salle Reus B 53

Després de tres setmanes sense competició degut a les festes nadalenques, el Cambrils rebia a casa al Ploms Salle Reus B. Amb l'esperança que els torrons no condicionessin massa el joc, el partit es va iniciar amb un parcial d'anotació molt baixa per part dels dos equips. 8-8 al final del primer període, amb poc encert de cara a cistella. En el segon quart, els reusencs van agafar la iniciativa i van aconseguir les primeres avantatges en el marcador, 22-25 en arribar a la mitja part. Però va ser en el tercer període quan el Cambrils va aconseguir millorar la seva efectivitat i li va donar la volta al marcador, imposant-se en el minut 30 per sis punts, 43-37. El Ploms Salle Reus es va refer i va tornar a capgirar la situació, deixant al Cambrils contra les cordes amb només tres minuts per jugar-se i un 51-52 desfavorable. Minuts finals molt intensos, on el Cambrils insistia en imposar el seu joc i  que portaven a la primera victòria del nou any, 64-53, que col·loca els cambrilencs en el segon lloc de la classificació.

Aquest proper cap de setmana es tanca la primera volta de la competició i el CB Cambrils jugarà a la pista del CB Cervera.