Societat

Pessebres

Ester Milan, Josep M. Vidiella i la botiga De l'Hort a l'Olla guanyen el Concurs de Pessebres

L'Associació d'Antics Alumnes de La Salle va fer l'entrega de premis del 60è Concurs de Pessebres

Per Berta Ruiz

Guanyadors del concurs. D'esquerra a dreta: la propietària de la botiga De l'hort a l'Olla, Ester Milan i Josep M. Vidiella
Guanyadors del concurs. D'esquerra a dreta: la propietària de la botiga De l'hort a l'Olla, Ester Milan i Josep M. Vidiella | Berta Ruiz

L'Associació d'Antics Alumnes de La Salle va fer l'entrega, aquest passat diumenge a la tarda a l'edifici de La Salle, dels premis del Concurs de Pessebres que enguany ha complert el seu 60 aniversari. Es tracta d'un tradicional certamen que pretén fomentar i conservar la tradició catalana de fer pessebres a les llars, tal com va remarcar el president de la Triple, Carles Martí, a tots els presents a l'acte. A tots ells també els va voler agrair la seva participació i implicació en aquesta activitat.

Com cada any, al concurs es van establir tres categories: la popular, la comercial –que s'havia d'exhibir en algun lloc de l'aparador de la botiga– i la de diorames –amb un mínim de dues escenes–. En aquesta edició van participar 30 pessebres populars, 3 pessebres comercials i 3 de diorames, una xifra força similar a la de l'any passat. Un cop el jurat va visitar les diferents propostes –en les què es valora la composició, la distribució, la perspectiva i els efectes del pessebre–, els guanyadors van ser els següents:

- Categoria popular: Ester Milan

- Categoria comercial: De l'Hort a l'Olla

- Categoria de diorames: Josep Maria Vidiella

En l'apartat popular van completar el "podi", Sandra Garriga en segon lloc i Montserrat Recasens en tercera posició. En la categoria comercial, el segon lloc va ser per a l'establiment Casa Sarrà mentre que la perruqueria Camí de Carme Pascual va obtenir el tercer lloc. Finalment, el pessebre de Josep M. Pallisé va quedar en la segona posició de l'apartat de diorames i el pessebre dels germans Nil, Aina i Pol Moya Navarrete va ser tercer. Tots ells, segons l'ordre de classificació, van poder triar diferents figures del pessebre com a obsequi a la seva participació.

La família Moya Navarrete va obtenir la tercera posició en l'apartat de diorames
El president de la Triple, Carles Martí, durant l'acte d'entrega de premis del Concurs de Pessebres

 

Comenta aquest article