Informació general

Detencions

Detinguts els tres implicats en una agressió amb arma blanca la matinada de Cap d’Any

La baralla entre dos grups de persones va tenir lloc en un local d’oci situat a l’avinguda de l'Horta de Santa Maria

Per Redacció

La baralla es va produir al tram final de l'avinguda de l'Horta de Santa Maria
La baralla es va produir al tram final de l'avinguda de l'Horta de Santa Maria | Cedida

Les investigacions de la Policia Local sobre la baralla ocorreguda en un local d’oci durant la matinada de Cap d’Any han acabat amb la detenció dels tres implicats en l’agressió amb arma blanca. Les declaracions de la víctima i dels testimonis i les revisions de les imatges de les càmeres de seguretat han estat clau per aclarir els fets i identificar les diferents parts.

A les 6:55 hores de la matinada la Policia Local va rebre dues trucades telefòniques des l’establiment públic ubicat a l’avinguda de l'Horta de Santa Maria sobre una baralla entre dos grups de persones. Quan les patrulles van arribar al lloc ja no hi havia els implicats. Per això, els agents e la Policia Local van iniciar una recerca conjuntament amb els Mossos d’Esquadra i van localitzar la persona agredida al servei d’urgències de l’Hospital Lleuger de Cambrils, que presentava dues ferides a la zona abdominal. Els agents també van prendre declaració a diversos testimonis i des de la Policia Local es van obrir diligències per un delicte d’agressions. Els agressors, tres homes joves, no van ser localitzats en aquell moment.

En els dies següents la Policia Local va prendre declaració a la víctima de l'agressió i es van practicar diverses diligències i revisions d’imatges de càmeres de seguretat amb resultats positius. El passat 8 de gener es va produir la detenció del presumpte autor de les lesions, identificat com J.P.P., veí de Cambrils. L’endemà, dia 9, també va ser detingut un dels seus acompanyants, F.P.P, per part de Mossos d’Esquadra a Reus. I el passat 11 de gener, la Policia Local va identificar i detenir el tercer implicat, J.G.M., també veí de Cambrils. Amb aquesta darrera actuació, s’han donat per finalitzades les diligències policials que han estat lliurades al Jutjat d’Instrucció de Reus.

Detenció per violència domèstica

La Policia Local també va detenir la matinada del passat dimecres 10 de gener un home de 36 anys per un delicte de violència domèstica al carrer de Balmes. A les 4:23 hores la Policia Local va rebre l’avís de l’agressió d’aquest home a la seva mare i avi. Al lloc hi va acudir també una ambulància per a atendre la contusió de la persona gran. Els agents de la Policia Local van detenir l’agressor i van instruir diligències per delicte de violència domestica.  El detingut ha passat a disposició judicial.

Comenta aquest article