Esports

Jocs Mediterranis

S'organitza una xerrada de captació de voluntaris pels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Les competicions de karate i judo es disputaran al Palau Municipal d’Esports de Cambrils entre el 23 i el 29 de juny

Per Redacció

Imatge de la xerrada informativa que va tenir lloc al Centre Cultural
Imatge de la xerrada informativa que va tenir lloc al Centre Cultural | Cedida

El Centre Cultural de Cambrils va acollir, el passat dijous, una xerrada de captació de voluntaris pels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 que se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol en 16 municipis del territori. Al Palau Municipal d’Esports de Cambrils s’hi disputaran les competicions de les disciplines de karate (23 i 24 de juny) i judo (27, 28 i 29 de juny).

La xerrada, a càrrec d’un dels coordinadors del voluntariat dels Jocs Mediterranis, va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Josep Maria Vallès, el dinamitzador dels jocs a Cambrils, persones vinculades a les entitats locals i ciutadans en general, i va servir per donar a conèixer una de les peces més importants d’un gran esdeveniment com aquest: els voluntaris.

Ser voluntari dels Jocs Mediterranis és una oportunitat única que ofereix rebre una formació en diferents àmbits, adquirir experiència en primera persona en un esdeveniment internacional d’alt nivell, conèixer gent, treballar en equip i fomentar un esperit de lleialtat i implicació dels voluntaris amb els seu esport, el seu club i la seva ciutat ciutat.

Durant la sessió es van donar i explicar les directrius de com formar part d’aquest voluntariat i els diferents àmbits disponibles, així com el calendari d’inscripció, de formació i dels propis Jocs. La xerrada va ser organitzada per la Fundació Tarragona 2017 i l’Ajuntament de Cambrils.

Aquesta setmana l’organització dels Jocs ha llençat la campanya “#ViuelsJocs”, una darrera crida per fer-se voluntari dels Jocs abans de tancar la borsa de voluntariat, el proper 22 de gener, quan faltaran 5 mesos exactes per l’inici de l’esdeveniment. Les persones interessades es poden inscriure al web www.voluntaris2018.cat.

Comenta aquest article