Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Formació

Cicle de conferències sobre curiositats científiques a l'Hospitalet de l'Infant

Està organitzat per l’Antena del Coneixement de la URV del municipi i tindrà lloc els dilluns 15, 22 i 29 de gener

Per Redacció

Imatge de les dues primeres conferències del cicle
Imatge de les dues primeres conferències del cicle | Cedida

L’Antena del Coneixement de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat un cicle de conferències sobre curiositats científiques per aquest mes de gener. El cicle consta de tres conferències, a càrrec d’experts en la matèria, que tindran lloc els propers tres dilluns de gener, a les 19.30h, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. En concret, a la Sala Bonet Castellana.

La primera, la del 15 de gener, es titula “Kepler i el moviment dels planetes” i la impartirà el físic, divulgador i investigador Javier Castelo Torras. La segona, “Relaciones astronómicas en la catedral de Chartres”, la donarà l’arquitecte i professor de l’àrea d’Expressió Gràfica Arquitectònica de la URV Albert Samper el 22 de gener. Javier Casteló serà també l’encarregat de la tercera conferència, titulada “Les dones computadores de Harvard (o l’harem astronòmic de Pickering” i prevista per al 29 de gener.

L’Antena del Coneixement de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que forma part del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV), es va posar en marxa a l'abril del 2012, fruit de l'esforç realitzat per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, com una aposta decidida per apropar a la població la seva Universitat de referència i poder generar un major desenvolupament basat en el coneixement.


 


 

Comenta aquest article