Societat

Parc de Nadal

El Parc de Nadal obre les portes a quatre tardes de jocs i tallers

Del 27 al 30 de desembre, els dos pavellons es converteixen en un espai de jocs, inflables, tallers, ludoteca i videoconsoles i altres atraccions

Per Berta Ruiz

Castells inflables del parc de Nadal
Castells inflables del parc de Nadal | Berta Ruiz

Ahir a la tarda es van obrir les portes del Parc del Nadal que, fins al proper dissabte 30 de desembre, omplirà els dos pavellons del Palau Municipal d'Esports amb activitats i tallers per a xiquets i joves d'entre 1 i 12 anys.

Al pavelló 1 s’hi ha instal·lat els inflables, consoles i carpes d’habilitat i al pavelló 2 hi haurà els tallers. Entre els tallers, destaquen manualitats com el fang, la pintura de cara o les activitats de Nadal i diverses propostes d’entitats i centres educatius com els Xiquets de Cambrils, la Unió d’Escacs, l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar, l’Esplai Quart Creixent o l’Estudi de Dansa Giselle. Com a novetat d’enguany, la majoria de tallers han adaptat les activitats perquè també les puguin gaudir els infants d’1 a 4 anys.

L’horari d’obertura del Parc de Nadal -organitzat pel Departament de Festes de l'Ajuntament- serà de 16 a 20 hores i el preu de l’entrada serà de 4 euros per infant a partir d’un any. No es permet l’entrada de nens i nenes sense vigilància d’un adult o tutor. Hi haurà servei de bar i guarda-roba.

 

 

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades