Cultura

NOVETATS

Novetats cambrilenques per aquest Nadal

Aquest Nadal podeu disposar de dos regals de factoria cambrilenca: el tercer volum de les "Estampes Cambrilenques" de Josep Salceda i el cd "Què li darem?", un recull de nadales editat per la Coral Verge del Camí en motiu del seu 50è aniversari

Per Redacció

El llibre Estampes Cambrilenques i CD de la Coral Verge del Camí
El llibre Estampes Cambrilenques i CD de la Coral Verge del Camí

Tercer volum de les Estampes Cambrilenques, l'obra pòstuma de Josep Salceda i Castells

Editat per Revista Cambrils, podeu trobar a les llibreries de Cambrils el llibre Estampes Cambrilenques de Josep Salceda, que recull les darreres estampes escrites per aquest historiador local i cronista de la Vila de Cambrils. És un compendi de 368 pàgines amb els darreres escrits sobre la història i la vida social cambrilenca publicats per Josep Salceda a Revista Cambrils. El seu preu és de 15 euros. A més de les llibreries, també el trobareu a la seu de Revista Cambrils, al carrer de Sant Plàcid, 7.

 

CD de la Coral Verge del Camí amb nadales tradicionals i populars de tot el món

La Coral Verge del camí ha editat un CD que recull una extensa mostra de les nadales que des de la seva fundació han protagonitzat el concerts de Nadal de la coral cambrilenca, i que inclou cançons tradicionals i populars de tot el món. També inclou Set nadalenques populars de Manuel Oltra per a cor mixt i piano, i Sis cançons de Nadal de Jordi Domènech, per a cor mixt i arpa. Aquest CD es podrà adquirir a la Revista Cambrils i a la Llibreria Bellart per un preu de 10 euros.

Comenta aquest article