Cultura

Teatre

La Teca Teatre estrenarà l'obra ManiàTICS

Les dues representacions es faran el 25 de desembre a les 22 h i l'1 de gener a les 19.30 h al Teatre del Casal Parroquial

Per Redacció

La Teca Teatre estrenarà l'obra ManiàTICS
La Teca Teatre estrenarà l'obra ManiàTICS

Com cada any per les festes nadalenques, la Teca Teatre estrenarà una obra de teatre. Enguany, l'obra porta per títol "ManiàTICS", basada en l'obra original de Laurent Baffie. Sis personatges es troben a la sala d’espera d’un famós psiquiatre. Cadascun pateix un Trastorn Obsessiu Compulsiu diferent i peculiar. Mentre no arriba l’ especialista, hauran de conviure durant dues hores... Des de la Teca Teatre, en cap cas, es vol ofendre la gent que pateix aquests trastorns, sinó que convidem a tothom a prendre’ns amb bon humor els propis tics/tocs.

El repartiment d'actors i personatges és el següent: Pep Pellicer (Fred), Pere Francesch (Camilo), Montse Parra (Blanca), Tere Franch (Maria), Roser Costa (Lilí), Joan Francesc Cerrato (Pep) i Alexis Curto (auxiliar). La direcció teatral i el disseny escenogràfic van de la mà de Joan Francesc Cerrato;  Yolanda Berengué, Roser Piqué com a regidores; l'escenografia a càrrec de Joan Fc. Cerrato, Joan Ortoneda, Pep Pellicer; Carme Pascual en l'apartat de perruqueria i maquillatge i Pep Prat a la llum i so.

La primera representació tindrà lloc el dia de Nadal, 25 de desembre a les 22 hores al Teatre del Casal Parroquial. El preu de l'entrada és de 10 euros. La segona representació es farà el dia 1 de gener a les 19.30 hores.

Nadales amb swing

Per altra banda, el 30 de desembre a les 20 hores al Teatre del Casal Parroquial, hi haurà l'actuació de Oncle's Band&La Teca Teatre. El preu de l'entrada és de 4 euros

 

 

 

 

 

 

Comenta aquest article