Esports

Natació

Dues nedadores del Cambrils Club Natació competeixen als campionats de Catalunya d'hivern

Les nedadores Núria Coronado i Laia Fortuny van competir en la categoria infantil

Per Redacció

D\'esquerra a dreta: Núria Coronado, Manel Zúñiga i Laia Fortuny
D\'esquerra a dreta: Núria Coronado, Manel Zúñiga i Laia Fortuny | Cedida

Les nedadores del Cambrils Club Natació –Núria Coronado i Laia Fortuny–, de la categoria infantil, es van desplaçar el cap de setmana del 16 al 18 de desembre, a la ciutat comtal per competir en les proves que es van realitzar en la piscina olímpica del Club Natació Barcelona. Els campionats de Catalunya d'aquesta categoria agrupa nedadores nascudes els anys 2003 i 2004 i nedadors dels anys 2002 i 2003. No obstant això, en aquesta ocasió només van poder-hi participar les dues nedadores que s’havien classificat en les proves individuals, ja que havien superat les marques mínimes fixades per la Federació Catalana de Natació. L’entrenador del Club, Manel Zúñiga, va acompanyar a ambdues nedadores, tal com ja és habitual.

Les proves i resultats que van obtenir les nedadores, a títol individual, van ser els següents:

  • Núria Coronado (2003) va competir en dues proves d’estil lliure: va quedar 24a als 50 metres lliures, amb un temps de 30:21 i va ser la 37a als 100 metres lliures, amb un temps de 1:09:41.

  • Laia Fortuny (2003) va competir a la prova de 200 metres lliures, en què va quedar en la 38a posició, amb un temps de 2:29:52.

 

Comenta aquest article