Informació general

El "Cuponazo" del Black Friday de l'ONCE reparteix més de 1,5 milions d'euros a Cambrils

Per Redacció

El venedor Pedro Sánchez al seu lloc habitual de venda de cupons, al carrer de Ramon Llull, aquest matí

El ‘Cuponazo’ Especial de la ONCE del Black Friday ha repartit més de 1,5 milions de euros a Cambrils, on s'han venut 61 cupons premiats del sorteig del passat divendres 24 de novembre. El venedor de l'ONCE Pedro Sánchez Cabanillas que s'instal·la al carrer de Ramon Llull, 26, on està fent una substitució, és qui ha dut la sort a Cambrils. En aquesta ocasió, Pedro Sánchez va vendre 59 cupons premiats amb 25.000 euros, un d'ells mitjançant el TPV ( Terminal Punto de Venta) i dos cupons més de la modalitat XXL de 40.000 euros cadascun d'ells. En total, l'ONCE ha deixat a Cambrils premis que pugen a 1.555.000 euros. Pedro Sánchez, que és de l'Ametlla de Mar, porta poc més de dos anys venen cupons de la ONCE a Cambrils. Segons ha explicat a revistacambrils.cat, el premi ha estat molt repartit ja que només una persona s'havia emportat dos cupons del total de 61 que havia venut. Pedro Sánchez està habitualment en aquest indret del carrer de Ramon Llull, al costat de la Loteria tot i que la setmana passada també va estar al lloc de la plaça d'Aragó ja que la persona que hi és habitualment feia vacances.

Cambrils pertany administrativament a l'organització a l'agència de l'ONCE a Reus, que presta serveis a 437 afiliats i té 79 venedors. A Barcelona, el mateix sorteig també va deixar uns altres 10 cupons premiats amb 25.000 euros cadascun d'ells.

El Black Friday

El Black Friday va protagonitzar el "Cuponazo" de l'ONCE del divendres 24 de novembre, coincidint amb la celebració d'aquest dia. Als premis habituals del "Cuponazo" (9 milions d'euros al "Cuponazo", i 15 milions si es juga al "Cuponazo" XXL), s'hi va unir una promoció especial per a aquest cupó del Black Friday.


Comenta aquest article