Cultura

Jazz en estat pur amb Lluís Capdevila & Petros Klampanis a la Cripta

Per Josep Maria Ferrando

Concert de Lluís Capdevila al piano i Petros Klampanis al contrabaix, el passat diumenge al vespre a la Cripta

La Cripta va acollir, aquest passat diumenge al vespre, l’actuació de Lluís Capdevila & Petros Klampanis, una formació de jazz que està fent el concert de la seva gira per diverses ciutats catalanes, presentant el treball “Diàspora”.  Aquest és el primer àlbum del pianista i compositor nascut a Falset, Lluís Capdevila, que amb l’acompanyament del músic grec Petros Klampanis al contrabaix, van omplir des del primer moment la Cripta d’una atmosfera pròpia i intimista. Un concert de jazz en estat pur que va ser ovacionat per un públic conscient que estava gaudint d’un concert molt especial.

Lluís Capdevila feia nou anys que desenvolupava la seva carrera musical a Nova York , on va conèixer a Petros Klampanis, un contrabaixista de primer nivell que a la vegada interpreta en algunes peces sons vocals i petites percussions amb el contrabaix, el que fa encara més original la seva actuació.
Aquest concert forma part de la 9ª Mostra Internacional Cambrils Jazz & Blues, organitzada per la Mar de Jazz, i que s’ha inclòs en el cicle de Concerts de Tardor a la Cripta.

Comenta aquest article