Societat

La Nit d'Artistes es farà el 15 de setembre

Per Cristina Sierra

Festa de l'escuma que es va celebrar el passat 17 d'agost, al passeig d'Albert

La XVI Nit d'Artistes se celebrarà finalment divendres 15 de setembre. L'organització ja ha fixat el nou dia per a celebrar la festa al Parc del Pinaret, després de suspendre-la el dia després de l'atac de Cambrils per expressar el seu rebuig contra el terrorisme i en solidaritat amb les víctimes.

En un principi es mantindrà el programa d'actes tal com estava previst inicialment, amb més d'una desena d'espectacles de música, màgia, dansa, teatre i humor, a més de l'actuació de la Banda de la Gamba. També hi haurà l'homenatge a Rodolf Font, més conegut com a Rudy, que va morir el passat mes d'abril i que durant sis anys va participar a la Nit d'Artistes interpretant diferents cançons.

Per altra banda, diumenge 10 de setembre a les 12 del migdia es farà el Festival Holi al passeig de les Palmeres, que comptarà amb l'actuació d'un grup de danses de la Índia. La venda de pintura començarà a les 11.30 hores.

Festa de l'escuma

L'acte que la NAC sí va poder celebrar abans dels atemptats de Barcelona i Cambrils va ser la tarda infantil, el passat 17 d'agost. El passeig d'Albert va acollir la festa de l'escuma, que va comptar amb un bon nombre de xiquets i xiquetes que van posar-el banyador i van gaudir de la festa. Acte seguit es va fer a la plaça de Vila el tradicional taller de jocs de fusta familiars a càrrec de la Companyia Festa i Fusta.

Comenta aquest article