Informació general

L'Ajuntament acorda instal·lar un monument simbòlic de l'atemptat a la zona del port

Per Cristina Sierra

L'alcaldessa, Camí Mendoza, ha llegit els acords sobre la condemna a l'atemptat i el compromís de construir un monument simbòlic, aquest matí durant la sessió plenària

El ple municipal ha acordat aquest matí el seu compromís d'instal·lar en els propers mesos un monument simbòlic de l'atemptat terrorista patit el passat 18 d'agost. Segons ha explicat l'alcaldessa –Camí Mendoza– durant la sessió plenària extraordinària, aquesta mesura ha estat proposada per tots els regidors i regidores del consistori. "Volem que sigui un record permanent a les víctimes i que sigui un símbol que representi aquest succés que no hauria d'haver passat", ha apuntat.

Moció de condemna als atemptats

Per altra banda, també s'ha aprovat una moció de condemna als atemptats de Cambrils i Barcelona que ha estat consensuada amb els membres de l'Ajuntament. "Volem expressar el nostre rebuig contundent i condemnar aquests atacs i qualsevol tipus de violència que propaguen l'odi i la barbàrie", ha afirmat Mendoza, que també ha volgut donar el condol a tots els familiars i amics de les víctimes.

"En nom de tots volem agrair a totes les forces de seguretat i emergències i a les persones que estaven allí i van ajudar a les persones. També agrair a les institucions i entitats que ens van fer arribar el seu suport. Aquests atacs contra la convivència no canviaran la voluntat de la nostra societat d'apostar per la llibertat, l'acollida i la tolerància", ha conclòs l'alcaldessa.

Comenta aquest article