Informació general

Així es va viure l'atemptat anit

Per Patrícia Muñoz

Agents policials ahir a la nit vora del Club Nàutic

L'angoixa i la por van ser els protagonistes d'ahir a la nit al Port de Cambrils. Els Mossos d'Esquadra van abatre 5 terroristes que van atropellar i ferir 6 persones a la zona del Club Nàutic i de l'Avinguda Diputació.

Eduard Oriol, veí cambrilenc, és un dels testimonis d'aquest escenari de terror. Segons ha explicat a revistacambrils.cat, Oriol es trobava en una geladeria propera a la zona dels fets cap a dos quarts de dues de la matinada amb el seu fill i uns amics. "Vam veure que passava un cotxe esportiu, i tot seguit vam sentir un soroll. 'Com peta aquest cotxe', vam comentar, però quan va marxar el vehicle vam veure que el soroll no procedia d'allà. Vam donar-nos compte aleshores que eren trets, molt seguits, i cada cop més a prop. L'únic que vaig pensar en aquell moment va ser agafar el meu fill en braços i sortir corrents. Pensava 'si us plau que no ens toqui cap bala'. Vèiem les espurnes de les bales a la vorera, i cada cop sentíem els trets més a prop. Per sort, van deixar-nos refugiar en un restaurant proper. Vam estar allà una hora i mitja fins que em va venir a buscar la meva mare amb la furgoneta un cop s'havia calmat la situació".

Oriol també explica alleujat que, per sort, la seva parella havia marxat minuts abans amb la seva filla petita, un nadó de mesos, i el cotxet. "No sé com ens ho haguéssim fet amb el cotxet i les dues criatures. Per sort, estem tots bé. Mai a la vida he corregut tant".

Properament, seguirem actualitzant el testimoni dels ciutadans que van presenciar l'atemptat d'ahir.

Comenta aquest article