Societat

Torna la Nit d'Artistes amb dotze espectacles i activitats per a totes les edats

Per Cristina Sierra

Musical Cats a càrrec de les alumnes del Centre de Dansa Cambrils, dins la 15a edició de la Nit d'Artistes

Aquest proper dissabte a la nit se celebrarà, per setzè any consecutiu, la Nit d'Artistes de Cambrils (NAC). Ahir al matí, l'alcaldessa –Camí Mendoza–, el regidor de Joventut –Eduard Pellicer– i el president de la NAC –Pere Martí– van presentar les activitats que s'han programat per aquesta nova edició.

El tret de sortida es donarà avui a la tarda amb la tarda infantil, que es dividirà en dos actes. A les 16.30 hores hi haurà la festa de l'escuma, que enguany es farà al passeig d'Albert per petició dels establiments del barri. "És un canvi de lloc a millor i volem ajudar a dinamitzar la zona. Els bars ens ho han demanat i ens han ajudat amb l'aigua per poder fer l'activitat", va apuntar Martí.  Acte seguit, a les 18 hores a la plaça de la Vila, es farà el tradicional taller de jocs de fusta familiars amb la Companyia Festa i Fusta.

Dotze actuacions i homenatge al Rudy

El Parc del Pinaret acollirà, un any més, la gran nit de l'entitat que "no només es dirigeix al jovent, sinó també a tota la societat cambrilenca", com va afirmar Pellicer. L'acte començarà a les 22 hores i comptarà amb dotze espectacles de música, màgia, dansa, teatre i humor, a més de l'actuació de la Banda de la Gamba.

Un dels moments més emotius de la nit serà l'homenatge a Rodolf Font, més conegut com a Rudy, que va morir el passat mes d'abril i que durant sis anys va participar a la Nit d'Artistes interpretant diferents cançons. Martí també va afegir que enguany també hi participarà el grup de danses de la Índia Natya Shastra Bollywood de l’Associació Salam de Tarragona.

Festival Holi al passeig de les Palmeres

El darrer acte serà el Festival Holi que, a diferència de l'any passat, es farà diumenge a les 12 del migdia al passeig de les Palmeres i comptarà amb l'actuació del mateix grup de danses de la índia que actuarà el dia abans al parc del Pinaret. A més, una de les novetats de la festa serà que es podrà degustar menjar típic de la índia. La venda de pintura començarà a les 11.30 hores.

Agraïment a l'Ajuntament

El president de la NAC va aprofitar la roda de premsa per a donar les gràcies públicament al consistori, que anualment aporta 6.000 euros per a poder organitzar la Nit d'Artistes. "La gran majoria del cost es cobreix amb aquests diners, el seu suport és imprescindible", va afirmar.

Per la seva banda, Camí Mendoza va agrair la iniciativa de l'entitat que any rere any dóna la oportunitat a joves amateurs de donar a conèixer les seves habilitats sobre l'escenari.

Pere Martí, Camí Mendoza i Eduard Pellicer van presentar ahir el programa de la XVI Nit d'Artistes

Comenta aquest article