Setena posició de Cristina Mur en salt d'alçada al campionat d'Europa Màster i quinzè lloc de Pere Ferrando en decatló

Imatge d'arxiu de Pere Ferrando

Des del 27 de juliol fins el 6 d’agost es va disputar a Aarhus (Dinamarca), el Campionat d'Europa Màster. De part del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part dos atletes: Cristina Mur, que participava al salt d'alçada i salt de llargada, i Pere Ferrando, que competia a la prova del decatló.

El primer en competir va ser el Pere, disputant el Decatló els dies 27 i 28 de juliol. En una destacada actuació va fer quatre marques personals, va batre els rècords de Cambrils de 400 i 1.500 m. llisos i el rècord territorial de decatló. Cal fer esment que la marca del 110 m. tanques hagués suposat un nou rècord territorial però el vent excessiu de + 2.2 (el màxim legal és de 2.0) ho va impedir. A més, a la prova del 1.500 va assolir la 3a posició.
Al final de la competició assolia la 15a. posició final de la seva categoria, on s'havien inscrit 30 participants.

Els parcials de les 10 proves van ser els següents:

- 100 metres llisos: 14"87
- Salt de llargada: 3.89 m. (Marca Personal)
- Llançament de pes: 7.86 m. (Marca Personal)
- Salt d'alçada: 1.28 m.
- 400 metres llisos: 1'10"29 (Rècord de Cambrils)
- 110 metres tanques: 22"11
- Llançament de disc: 26.13 m. (Marca Personal)
- Salt amb perxa: 2.00 m.
- Llançament de javelina: 25.84 m. (Marca Personal)
- 1.500 metres llisos: 5'50"93 (Rècord de Cambrils)
Decatló: 4.227 p (Rècord Territorial)

Per la seva part, Cristina Mur debutava, el 31 de juliol, a la prova del salt de llargada, on assolia la 15a. posició amb un millor salt de 4.36 m. Quatre dies després prenia part a la final del salt d'alçada, on superava el llistó a 1.35 m. assolint una notable 7a. posició final.
L'actuació de la Cristina en aquest europeu ha estat marcada per la greu lesió que va patir al campionat d'Espanya de pista coberta. El procés de rehabilitació s'ha allargat fins pràcticament la competició. Només ha disposat de 10 dies per a poder efectuar uns mínims entrenaments per a poder participar. Tanmateix, durant la competició es va ressentir del peu lesionat, fet que va motivar que competís per sota de les seves possibilitats.