Societat

Els veïns del Barri Antic celebren amb èxit les seves festes

Per Patrícia Muñoz

Sopar veïnal a la plaça de la Vila, el passat dissabte a la nit

Els veïns del Barri Antic de Cambrils van celebrar, divendres i dissabte passats, les seves festes. L'organització ha manifestat a revistacambrils.cat que "estan molt contents amb la participació de la gent en els actes realitzats".

En primer lloc, el tret de sortida de les festes del barri va ser a les deu de la nit a càrrec del pregó de Maria Antònia Cros, de la botiga De l'Hort a l'Olla. Cros va aprofitar el seu discurs a la Plaça de la Vila per constatar que, malgrat els canvis que ha patit el barri des que ella era petita, segueix tenint -el barri- uns aspectes molt propis, uns trets que caracteritzen el petit comerç respecte les grans superfícies. Tanmateix, es va fer un recordatori de Mercè Sabaté, membre de les primeres Juntes de les Associacions de Veïns i una persona molt implicada tant en l'entitat com en el barri.
Acte seguit, es va encendre la traca al Passeig Albert i es va donar pas a l'actuació del grup cambrilenc de reggae Floripa 420, acompanyada de coca i rom cremat a la mitja part.

Dissabte al matí hi va haver dos vermuts: el primer, a la Plaça de la Vila a càrrec de Vilacentre; el segon, al Passeig Albert, de la mà del bar La Muralla i del bar Hashtag. Aquest darrer vermut va comptar amb un concert de la cambrilenca Bali Cejas.
La tarda acollia una de les novetats d'aquest any: els tallers infantils i les cucanyes, en comptes de fer-se a la Plaça de la Vila -com havia estat fins ara-, van tenir lloc a la Torre del Llimó.

El moment àlgid de les festes va ser el sopar a la Plaça de la Vila. Ignasi Martí, president de l'Associació de Veïns El Portal, calcula que van assistir-hi unes 150 persones. I, per últim, el punt i final va ser de la mà de Peixampler, dos DJ disfressats d'àvies que van portar la música a la plaça fins quarts de quatre de la matinada. I tot sense oblidar el ball del fanalet, a la mitja part, típic ja de les festes del Barri Antic.

Comenta aquest article