Societat

Nova edició de la Fira Oulet a la plaça de la Vila

Per Cristina Sierra

Aspecte de la Fira Outlet, ahir a la tarda

L'associació de comerciants Vilacentre va organitzar, aquest passat dimecres i dijous, una nova edició de la seva Fira Outlet. Durant els dos dies, en horari de matí i tarda, es van muntar sis parades a la plaça de la Vila, corresponents als establiments comercials del barri, on es venien diferents productes com roba i complements, objectes de decoració i per la llar, entre d'altres.

La presidenta de l'entitat –Tere Recasen– ha fet una valoració molt positiva d'aquest mercat. "Cada any participem més o menys els mateixos comerços del barri. Dimecres va ser el dia que hi va haver més gent, normalment és el dia que sempre va millor perquè és el dia que també es fa el mercat ambulant i la gent que hi va ja es queda i aprofita per donar un tomb pel Barri Antic", apunta.

Els propers 26 i 27 de juliol es farà una nova edició de la Fira Outlet, a la mateixa ubicació. "Hem de fer coses per moure la gent i dinamitzar el barri", apunta Recasens, que recorda que durant els mesos d'estiu l'associació organitza diferents activitats per a totes les edats.

La plaça de la Vila acull tots els dijous a la tarda els inflables per a nens, i els divendres les classes gratuïtes de zumba a càrrec de l'escola DreamDance. A més, tots els dissabtes al matí es fa el vermut musical. Un altre acte destacat és el teatre a la fresca, que es farà el proper divendres 21 a les 20.30 hores, així com les Music sessions, que tindran lloc dimarts 18 a les 20 hores.

Castell inflable ahir a la tarda a la plaça de la Vila

Comenta aquest article