Societat

El Parc del Pescador acull la participativa mostra solidària emmarcada en el Congrés Transform 2017

Per Cristina Sierra

Grup de persones ballant ahir al parc

Ahir  la tarda el Parc del Pescador va acollir la mostra solidària emmarcada en el Congrés Transform 2017. L'esdeveniment estava organitzat per l’entitat "Operation Mobilisation", amb la col·laboració de l’associació cambrilenca Família i Infància Digna i el Centre Cristià Assemblea Bíblica del Camp de Tarragona, i va aplegar una multitud de persones vingudes de més de 28 països d'arreu del món.

Durant dues hores es van fer una sèrie de concerts, exhibicions artístiques i danses africanes que no només van cridar l'atenció dels participants, sinó també de turistes que no van dubtar en sumar-se als balls, com per exemple una coreografia que va anar a càrrec d'un grup de joves australians. A més, l'acte va servir per a explicar el treball que s'està fent des de l'associació per ajudar als refugiats i fer front a casos de marginació i exclusió social.

"Operation Mobilisation" és una entitat evangèlica consolidada que aplega 110 països amb més de 4.000 voluntaris i treballen per contribuir a la transformació per mitjà de l’acció social, material i espiritual. Durant tota aquesta setmana, diferents municipis del Camp de Tarragona han acollit els concerts, ponències i seminaris que s'han organitzat en aquesta edició.

Dimarts al matí els organitzadors van ser rebuts a l'Ajuntament de Cambrils per la regidora de Participació Ciutadana –Ana López–, el regidor de Benestar Social –Josep M. Vallès–, juntament amb Fernando Campillo –pastor de l'Assemblea Bíblica del Camp de Tarragona i president de l'Associació Família i Infància Digna– i la directora de OM-Espanya –Rebeca Lampaya–, entre d'altres membres.


La mostra es va celebrar ahir al vespre al Parc del Pescador

Comenta aquest article