Cultura

Tallers i concerts per a tota la família en la segona edició del Culturalfest

Per Cristina Sierra

Taller artístic amb Bali Cejas

El Parc del Pescador va ser l’escenari, aquest passat dissabte, de la segona edició del Culturalfest, un festival pensat per apropar la cultura a les famílies que va ser tot un èxit d’assistència. Durant tot el dia, el parc va acollir nombroses activitats per als més petits, així com diverses actuacions en directe.
Marta Orós i Laura Moreno, organitzadores de l’acte, apuntaven a revistacambrils.cat que per aquest segon any havien fet una aposta més “engrescadora” per celebrar el festival. “Ens agrada que es destini la cultura a tothom, que els petits puguin participar en els diferents tallers que hem organitzat i que tots gaudeixin de la música”, afirmava Orós, directora de la revista ‘Le Nouveau Fanzine’.
Els actes van començar a les 12 del migdia amb la bibliotecària Rosana Andreu, que va explicar una sèrie de contes infantils. Acte seguit, l’artista Bali Cejas feia un taller artístic de pintura amb els xiquets i xiquetes presents. Les activitats del matí van acabar amb l’actuació del Cor de Gospel Blaus de Mar i el vermut amb Dj Spot.
A la tarda, els nens van poder participar en el taller ‘Petits exploradors’, una original cursa d’orientació que va anar a càrrec d’Associació Centres i Activitats de Mar i Muntanya Cambrils. A continuació, era el torn de l’artista Marta Nolla, que feia un taller creatiu amb els més petits. Les jornades van acabar amb un to més musical: l’actuació de les alumnes de dansa de l’Estudi Giselle, el concert amb Family X i la presentació en directe del sisè disc de Miquel Abras, que va aplegar un nombrós públic.

Comenta aquest article