Societat

Bona diada castellera de Festa Major pels Xiquets de Cambrils

Per Alejandro Balaguer

5 de 6 dels Xiquets de Cambrils a la diada castellera d'aquest passat dissabte

Els Xiquets de Cambrils van actuar, el passat dissabte 24 de juny, en motiu de la Festa Major de Sant Pere juntament amb la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès. La diada es va celebrar a les Escales Reials del Port i els de la camisa bordeus van repetir els mateixos castells que havien fet a Vinyols i els Arcs la setmana passada. Van obrir la diada amb el cinquè 2 de 6 de l'any. A segona ronda, van descarregar el quart 5 de 6 de l'any, igualant els registres de tota la temporada passada. Finalment, van apostar per un 3 de 6. Van tancar la diada amb dos pilars de 4.

Per una altra banda, la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès va obrir la diada amb el 3 de 6 amb l'agulla, el primer que descarregaven aquesta temporada. A segona ronda van assolir el 2 de 6. Finalment, van fer un intent desmuntat de 5 de 6 i van cloure l'actuació amb un pilar de 4.
La propera diada dels Xiquets de Cambrils serà el diumenge 2 de juliol a les 13 hores a la plaça de la Vila de Montbrió del Camp en motiu de la Festa Major de Sant Pere. L'actuació també comptarà amb la presència dels Xiquets d'Alcover.

Pilars de comiat de la diada castellera del passat dissabte

Comenta aquest article