Esports

Cinquenes posicions per a Nuria Caballero i Eulàlia Català al campionat de Catalunya juvenil

Per Pere Ferrando

Núria Caballero en el salt de llargada

El passat dissabte 3 de juny es va disputar a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Lloret el campionat de Catalunya Juvenil. A aquest campionat hi van accedir dues atletes del Club Atletisme Cambrils, la Nuria Caballero i l'Eulàlia Català. La seva actuació va ser excel·lent, perquè van batre els rècords de Cambrils juvenil a les proves de salt de llargada i llançament de pes, respectivament. A més, la Nuria igualava el rècord de Cambrils absolut que ara comparteix amb l'Elisa Laguna.

Els resultats de les atletes van ser els següents:
- La Nuria Caballero assolia la 5a. posició al salt de llargada amb un millor salt de 5.37 m. que representa ser rècord de Cambrils, tant a la categoria juvenil com absoluta. En aquest darrer cas comparteix rècord amb l'Elisa Laguna. Tanmateix participava a la prova de salt d'alçada, on es classificava en 10a. posició amb un millor intent de 1.42 m.
- L'Eulàlia Català participava a les proves de llançament de pes i llançament de disc. Al pes assolia la 5a posició amb un millor llançament de 11.53 m. que constituïa un rècord de Cambrils juvenil. Al disc acabava 7a. amb un millor intent de 24.59 m.


Eulàlia Català fent llançament de pes

Comenta aquest article