Esports

Tres atletes locals accedeixen a la fase final del campionat de Catalunya d'iniciació

Per Pere Ferrando

Imatge de l'atleta Sara Gallardo

El passat dissabte 20 de maig es va disputar la fase prèvia del Campionat de Catalunya de les categories benjamí, aleví i infantil a l'estadi d'atletisme de Castellar del Vallès. Es tracta d’una competició on l’objectiu principal és quedar classificat entre els 12 primers, fet que dóna accés a participar a la fase final on es decideixen els medallistes del campionat. Per part del Club Atletisme Cambrils tres van ser els atletes que van participar en aquesta jornada final, totes elles noies. El rendiment de les atletes locals va ser excel·lent, donat que totes van accedir a la fase final:

Alevins:
Diana Ladrón prenia part, en primer lloc, a la prova de llançament de disc on assolia la 22a. posició amb una marca de 12.74 m. Posteriorment participava al llançament de pes, on assolia la 9a. posició amb un millor intent de 6.91 m. i el passi a la fase final.

Benjamins:
Sarai Madrid participava a la prova de salt de llargada, assolint la 4a. posició amb un millor salt de 3.32 m., millorant en 25 centímetres la seva marca personal. Amb aquesta marca assolia l’objectiu de participar a la fase final. Més tard, prenia part a la prova dels 60 m. llisos acabant en 4a posició de la 5a. sèrie amb un temps de 10”53.

Sara Gallardo participava a la prova de salt de llargada, on assolia la 21a. posició arribant als 2.85m. Minuts més tard prenia part als 1.000 m. marxa, on assolia el passi a la Fase Final al acabar en 5a. posició de la 2 sèrie amb un temps de 6’32"20, millorant en vora mig minut la seva marca personal.

La fase final es disputarà el dissabte 10 de juny a la mateixa instal·lació.

Diana Ladrón, al centre de la imatge

Sarai Madrid en una prova de salt de llargada

Comenta aquest article