Sis medalles del Club Atletisme Cambrils a la tercera jornada del Campionat Territorial d'iniciació

Imatge d'arxiu de Sandra Rebollo, al centre de la imatge, que aquest passat cap de setmana es va penjar tres medalles

El passat dissabte 6 de maig es va disputar a l’Estadi d’Atletisme d'Amposta la tercera jornada del Campionat Territorial en categories d’iniciació. La darrera de la temporada. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils, un total de 16, van rendir a un alt nivell, guanyant sis medalles: tres d’argent i tres de bronze.

Els medallistes van ser els següents:
Categoria cadet:
300 m. tanques: Sandra Rebollo (49"36) - Argent (MMP)
Llançament de pes: Sandra Rebollo (9.41 m.) - Argent
100 m. llisos: Sandra Rebollo (13"67) - Bronze (MMT)
Llançament de pes: Pau Avellana (9.71 m.) - Argent (MMP)

Cadet aleví:
Llançament de pes: Diana Ladron (7.25 m.) - Bronze

Categoria benjamí:
Salt llargada: Sara Gallardo (3.01 m.) - Bronze (MMP)

MMP :  Millor Marca Personal
MMT :  Millor Marca de la Temporada

Controls Juvenils

A la mateixa competició es van disputar controls paral·lels en categoria juvenil. L’Eulàlia Català, a la prova de llançament de pes, acabava en segona posició batent el rècord de Cambrils amb una marca de 11.43 m., marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya. A la mateixa prova, la Nuria Caballero era tercera efectuant un millor llançament de 9.26 m. que suposava ser marca personal. També va participar als 100 m.ll., guanyant la prova amb un registre de 14”22, millor marca de la temporada. També als 100 m.ll. va arribar en tercera posició la Jennifer Molano amb una millor marca de la temporada de 15”59. Aquestes marques van estar afectades pel fort vent en contra.
En categoria masculina el Jan Monserrate va guanyar el llançament de pes amb un millor intent de 10.92 m., igualant la seva millor marca personal. Aquest mateix atleta va quedar segon als 100 m.ll. amb una marca de 12”27.
Per acabar, l’equip de relleus format per Àngela Gutiérrez – Sandra Rebollo – Jennifer Molano – Nuria Caballero van assolir la segona posició amb una marca de 54”58, que suposa ser Rècord de Cambrils S-17.