Informació general

Dilluns s'obre el període de matriculació dels cursos de l'Oficina de Català de Cambrils

Per Redacció

El proper dilluns, 18 de setembre, s'inicia el període de matriculació per al nou alumnat dels cursos de llengua catalana organitzats per l'Oficina de Català de Cambrils. Els cursos estan adreçats a persones adultes que volen aprendre el català (nivell Bàsic i Elemental) i a aquelles que ja el parlen però volen aprendre a escriure-hi adequadament (nivells Intermedi i de Suficiència).

Les persones interessades a inscriure's als cursos poden adreçar-se, a partir del 18 de setembre, de les 10 a les 13 hores i de les 16 a les 20 hores, a l'Oficina de Català de Cambrils, al Centre Cultural de Cambrils, situat al número 18-20 del carrer de Sant Plàcid. En el moment de la matriculació es farà una prova de nivell als alumnes per tal de determinar quin nivell els correspon cursar. El període d'inscripció finalitzarà el 26 de setembre.

Els cursos començaran els dies 9 i 10 d'octubre, i es realitzaran dos dies a la setmana en classes d'una hora i 45 minuts. També existeix la possibilitat de realitzar un curs intensiu de nivell de Suficència (C) els caps de setmana.

Per a més informació es pot trucar al 977 79 26 88.

Comenta aquest article