Informació general

Una baralla multitudinària al passeig marítim, a la Llosa, acaba amb quatre ferits

Per Redacció

El passeig marítim de la platja de la Llosa va ser l'escenari, el passat dissabte a la matinada, d'una baralla multitudinària que es va saldar amb diversos ferits, quatre dels quals van haver de ser atesos al servei d'urgència del CAP de Cambrils. Els fets van tenir lloc a la zona propera a l'IES Escola d'Hoteleria i Turisme. Segons testimonis presencials dels fets, un grup de joves que estava passant l'estona al passeig va assetjar unes noies que passaven per allí. Una d'elles va trucar el seu germà alertant de la situació i aquest es va presentar al lloc dels fets acompanyat dels seus amics, i tot seguit es va originar la baralla. Al lloc dels fets hi van acudir dues dotacions de la Policia Local i dues de la Guàrdia Civil, que van identificar els implicats en aquest altercat públic. La Guàrdia Civil va instruir diligències per desordre públic amb baralla multitudinària.

Detenció per maltractaments

La matinada de diumenge, la Policia Local va rebre diversos avisos que alertaven dels crits d'auxili d'una dona en un establiment de la plaça d'Aragó. Els efectius policials van localitzar en un domicili una parella formada per un jove de 22 anys veí de Cambrils, que estava molt alterat i que va amenaçar en diverses ocasions els agents, i una noia de 20 anys també veïna de Cambrils, que acabava de patir una agressió per part del seu company. Aquest va protagonitzar nombroses agressions verbals contra els agents, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció. S'han instruït diligències per maltractaments en l'àmbit de la llar i per amenaces i ofenses als agents de l'autoritat.

Atemptat contra un agent de l'autoritat

A les cinc de la matinada de divendres passat, la Policia Local va rebre avís des de la parada de taxi de l'avinguda de la Diputació de la presència d'un jove que alterava l'ordre públic a la zona. Aquest era un jove de 25 anys, veí de Cambrils, que havia llençat a terra un ciclomotor estacionat, sense ocasionar-li danys. Un cop identificat, se li va indicar que seria denunciat si continuava provocant problemes. A dos quarts de sis de la matinada, es va tornar a rebre l'avís que aquest jove continuava generant aldarulls, ja que havia ofès dues persones que transitaven per la zona. Al lloc es va desplaçar una patrulla, que el va localitzar pegant patades a una cabina telefònica. Quant els agents el van cridar a l'ordre, aquest va agredir un caporal, al qual va ocasionar lesions i danys i també al seu uniforme, motiu pel qual va haver de ser reduït i detingut.

Comenta aquest article