Esports

Els equips cambrilencs de bàsquet, futbol i hoquei inicien aquest cap de setmana la temporada 2006-2007

Per Berta Ruiz



El FC Cambrils jugarà aquest diumenge al camp del Polvoritense
L'equip sènior masculí A del CB Cambrils inicia aquest diumenge la nova temporada 2006-2007. El primer partit dels cambrilencs serà contra el CB Esparreguera B al Palau Municipal d'Esports de Cambrils a partir d'un quart d'una del migdia.

Els jugadors d'Esther Neila afronten, doncs, el primer compromís oficial de la temporada després del període de preparació i els tres partits amistosos que han jugat en les darreres setmanes. El balanç de pretemporada és força positiu, tot i les nombroses baixes de jugadors, especialment per problemes físics. Els cambrilencs només van encaixar una derrota en el darrer partit  contra el CB Tiana per un ajustat 62-70, disputat el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports. De la resta de partits amistosos de preparació es pot destacar la victòria in extremis contra l'equip de Segona Catalana UD Torredembarra A, després que el jugador cambrilenc Josep M. Lluch aconseguís encistellar un llençament des de gairebé el mig camp en l'últim segon del partit. Del primer partit de preparació disputat el passat 2 de setembre contra el CB Móra d'Ebre en va destacar la duresa del rival i les seves contínues aturades en el joc. Finalment els cambrilencs van guanyar còmodament per 70 a 49.

Inici de la temporada de futbol

Els equips cambrilencs de futbol també inicien aquest cap de setmana els primers compromisos oficials de la temporada. El FC Cambrils, que milita en el grup segon de la categoria Territorial Preferent, jugarà el seu primer partit fora de casa contra el Polvoritense, aquest proper diumenge dia 17.

També el diumenge a partir de les cinc de la tarda a l'Estadi Municipal de Futbol, el CF Oleastrum iniciarà la temporada davant de la seva afició contra la Cava.

Per la seva banda, aquest diumeng l'AE Vilafortuny s'estrena a la Tercera Territorial. Jugarà contra l'Almoster a l'Estadi Municipal, a les 12 del matí.

Hoquei

El Cambrils Club d'Hoquei, que milita al grup A de la Primera Catalana, també inicia la temporada aquest cap de setmana. Jugarà a la pista del Sant Cugat demà dissabte.

Comenta aquest article