Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Varietat d’activitats, aquesta primavera, als Casals de Joves de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Per Redacció

Torneig intergeneracional de Rummikub

Amb l’arribada de la primavera, els Casals de Joves estrenen programació. Com al primer trimestre de l’any, durant els mesos d’abril, maig i juny, al Casal de Joves de l’Hospitalet de l’Infant hi haurà una activitat cada tarda, de dilluns a dissabte: els dilluns, classes de cuina; els dimarts, classes de defensa personal; els dimecres, d’anglès; els dijous, "Peli & crispetes", els divendres, "De tu a tu", unes sessions de grup moderades per una psicòloga, en què els joves poden tractar temes que els interessa o els preocupa; i els dissabtes, diversos tipus de campionats. Al Casal de Joves de Vandellòs, els dissabtes seran dies de "Peli & crispetes".

Així mateix, els Casals tornaran a acollir les "Nits Joves": els dies 7 d’abril, 12 de maig i 2 de juny, el de l’Hospitalet; i el 21 d’abril, el 19 de maig i el 9 de juny, el de Vandellòs. I un cop al mes, des de la Regidoria de Joventut es promouran novament les reunions entre els usuaris dels Casals de Joves i del Casal d’Avis de l’Hospitalet de l’Infant per jugar a jocs de taula, com ara el Rummikub, per afavorir les relacions intergeneracionals i l'intercanvi de valors.

Activitats per Setmana Santa

Per Setmana Santa (del 10 al 13 d’abril), el col·lectiu jove del municipi té al seu abast un programa d’activitats especial, que a l’Hospitalet de l’Infant inclou un campionat de ping-pong, un curs d’introducció a la meditació, un taller de pintar mini figures i un taller de xapes; i a Vandellòs, una proposta titulada “No he vingut de vacances”, un gran concurs, un taller de xapes i un campionat de Rummikub. Per participar-hi, cal inscripció prèvia.

D’altra banda, aquesta primavera continua vigent el programa d’activitats semestral Tok’l 2, organitzat conjuntament per les regidories de Joventut de Mont-roig del Camp i Miami Platja i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Les properes sortides previstes dins d’aquest programa seran al Saló del Còmic de Barcelona (l’1 d’abril, per un preu de 8 euros), al Tibidabo (el 6 de maig, per 12,70 euros) i a una sessió de paintball (el 17 de juny, per 20 euros). Més detalls i inscripcions a: http://blocs.xarxanet.org/cjvandellos/

Comenta aquest article