Esports

Elisa Laguna, quarta en salt de llargada del campionat de Catalunya universitari

Per Pere Ferrando

L'atleta cambrilenca Elisa Laguna en la prova de salt de llargada

Aquest passat dissabte es va disputar el Campionat de Catalunya Universitari a l’Estadi d’Atletisme El Congost de Manresa. És una competició que aplega els millors atletes universitaris catalans i de participació obligada per a poder participar al Campionat d’Espanya Universitari. De part del Club Atletisme Cambrils hi participava l’Elisa Laguna, realitzant una molt bona competició. L’Elisa assolia la quarta posició al salt de llargada amb un millor salt de 5.05 m. Tot seguit va participar als 100 m. llisos, on va assolir la 8a. posició amb un temps de 13”49.

Després de no poder saltar durant un any i mig degut a una lesió al genoll, l'Elisa ha iniciat la temporada amb una marca que dóna esperances a poder apropar-se al seu Rècord de Cambrils. El seu quart lloc, a només 12 cm de la medalla, és molt meritori. Sobretot tenint en compte que aquesta setmana no s'ha pogut fer servir el fossar de llargada de la pista d'atletisme degut a l'arranjament que està patint.

Segona jornada del campionat territorial

Per altra banda, el passat dissabte es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Valls la 2a. Jornada del Campionat Territorial en categories d’iniciació. Els i les atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un alt nivell, guanyant sis medalles: 1 d’or, 3 d’argent i 2 de bronze.

Els medallistes van ser els següents:
Categoria cadet:
Llançament de javelina    Boi Estadella    32.45 m.         OR
Salt d'alçada            Boi Estadella     1.57 m.        ARGENT
Salt d'alçada            Àngela Gutiérrez      1.42 m.        ARGENT
Llançament de javelina    Aaron Salguero     22.22 m.       BRONZE
Llançament de javelina    Carlota Mallat    19.59 m.    BRONZE

Categoria aleví:
2.000 m. marxa   Marcel Plans    18'01”36   ARGENT

Tanmateix, comentar el Rècord de Cambrils Juvenil assolit per la Nuria Caballero al triple salt amb un millor intent de 10.22 m. A més, es van assolir 37 millores de marca personal i 7 mínimes de participació a Campionats de Catalunya.

Comenta aquest article