Societat

Cambrils participarà avui en la gala setmanal del programa de TV3 "Cantamania" a partir de dos quarts d'onze de la nit

Per Berta Ruiz



Moment de la gravació del programa Cantamania a Cambrils, el passat 15 d'agost
Aquesta nit, a partir de dos quarts d'onze, TV3 oferirà una nova gala del programa Cantamania en què hi participaran els representants de Cambrils. En la gala d'aquesta nit hi participaran, a més de Cambrils, les poblacions de Vilassar de Mar, Platja d'Aro, Gavà i el Vendrell. Aquesta serà la darrera gala abans de la gran final, que es farà a finals d'aquest mes de setembre amb les poblacions que han obtingut major puntuació en els deu programes anteriors.

La delegació cambrilenca, formada per una cinquantena de persones, entre elles els participants i acompanyants, sortirà de Cambrils avui al migdia amb destinació al Palau Sant Jordi de Barcelona, on s'enregistra la gala.

El programa de selecció de Cantamania a Cambrils es va fer el passat 15 d'agost al Palau Municipal d'Esports, enmig del fort aiguat que va caure aquella tarda a la població. Tot i els contratemps i el canvi d'ubicació, el públic cambrilenc va animar, va cantar i va aplaudir tots els participants. Aquell dia, un total de 28 persones van pujar a dalt de l'escenari, d'entre els quals en van sortir els representants de Cambrils que cantaran avui a la gala. Aquests seran Josep Mellau, que va guanyar l'ase de coure a la millor interpretació en català amb la cançó "Boig per tu"; la parella formada per la Berta i l'Oriol, que van obtenir el bou de coure a la millor interpretació en castellà amb la cançó "Volverte a ver"; Jessica Garcia, amb la versió en castellà de la cançó "It must have been love", també va rebre el bou de coure, i la clau anglesa a la millor interpretació en anglès va ser per Jordi Planellas amb la cançó "Please don't go". D'altra banda, el premi paraigües va ser per a l'Anna Pamplona, de 7 anys.

El jurat local està format per la pintora local Nuri Mariné, el cantant Mikel Herzog i la directora de Ràdio Cambrils, Raquel Lozano. El jurat cambrilenc també haurà de prendre part aquesta nit en les votacions, ja que hauran d'atorgar votacions a la resta de poblacions que hi participin. A banda, els espectadors també podran votar des de casa el seu poble preferit a través del telèfon o a través de missatges SMS. Per votar Cambrils s'ha de marcar el 905 040541 o enviar un missatge SMS amb el text VOT.CAM al 7033. Només comptaran els vots rebuts durant la gala.

Comenta aquest article