Informació general

Un nou temporal provoca problemes circulatoris i d'inundacions a diferents indrets del municipi

Per Judit Pinazo

Un nou episodi de pluges i trons ha afectat Cambrils aquesta nit. Les fortes pluges d'aquesta nit han afectat tot el municipi amb més o menys la mateixa intensitat i han provocat un cop més problemes d'inundacions a les principals vies del municipi que habitualment s'inunden quan hi ha pluges fortes. Segons les dades recollides per les estacions de la xarxa Meteocambrils, a l'estació del Regueral des d'ahir a la nit fins aquesta matinada s'han recollit un total de 86 litres/m2, mentre que a la de Vilafortuny se n'han recollit un total de 78,5 litres/m2. Cal destacar que aquesta nit la pluja ha estat més repartida que en la nit anterior, és a dir, que ha plogut amb menys intensitat però durant més hores. Els llamps i els trons, tot i que amb menys intensitat, també han acompanyat la pluja.

Pel que fa a les incidències provocades per la pluja, segons informa la Policia Local de Cambrils, s'ha hagut de tallar el trànsit al vial del Cavet, l'avinguda de la Diputació, el passeig de La Salle i en la majoria de passos inferiors a la via del tren del municipi. Com és habitual en aquests casos, la Policia Local ha hagut de fer diverses sortides per problemes d'inundacions als baixos de diverses vivendes, locals comercials o pàrquings.

Sense tren

Per altra banda, destacar que la intensa pluja que ha caigut arreu de Catalunya ha afectat diverses línies de Renfe. Entre elles la de l'Euromed entre València i Barcelona, que passa per Cambrils i que ahir a la nit es va haver d'interrompre perquè un llamp va fer malbé la senyalització ferroviària. Destacar també que a causa de les inundacions els servei ferroviari entre Tarragona i Reus i Tarragona i Salou està interromput a causa d'inundacions. Això significa que aquells trens que passen pel corredor del Mediterrani, és a dir aquells que van cap a València i Andalusia, de moment no poden circular.

Comenta aquest article