Eulàlia Català del Club Atletisme Cambrils, quarta en llançament de pes al campionat de Catalunya juvenil

Eulàlia Català del Club Atletisme Cambrils va ser quarta en llançament de pes al campionat de Catalunya juvenil

Atletes del Club Atletisme Cambrils van participar, el passat dissabte a la Pista Coberta de Catalunya, al campionat de Catalunya de llançament de pes en la categoria juvenil. La competició estava reservada als deu millors llançadors de Catalunya, entre els que es trobaven dos atletes locals. En la categoria femenina participava l’Eulàlia Català. Amb un millor llançament de 10.94 metres assolia la 4a. posició final. Per altra banda, en la categoria masculina hi prenia part el Jan Monserrate, que assolia la 10a posició amb un millor intent de 10.83 metres.

Uns resultats que s’han vist afectats pel fet que en els darrers deu dies els atletes no han pogut entrenar en condicions degut a que no s’ha pogut fer servir l’espai de gespa de caiguda dels artefactes. La causa és la ressembra per a preparar la gespa de cara a una competició de futbol. Una decisió polèmica perquè impedeix, durant tres mesos, la utilització de l’espai de gespa que és bàsic tant pels llançaments com per altres activitats relacionades amb l’atletisme i la preparació física. Un temps inconcebiblement llarg que obligarà a que els clubs que fan servir aquest espai formulin una demanda perquè no es torni a repetir.

Fase prèvia del campionat de Catalunya de relleus cadet

Per altra banda, dissabte al matí també es va disputar la fase prèvia del campionat de Catalunya de relleus de la categoria cadet que es va disputar, el passat dissabte a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. El club cambrilenc va presentar un equip a cada categoria. L'equip femení va batre el rècord de Cambrils, tant el de la categoria cadet com el de la categoria absoluta, millorant el seu registre en més de 2 segons. És el primer equip femení en la història del club que baixa de la barrera dels 2 minuts. Per la seva part, l'equip masculí no va poder assolir el mateix objectiu per quatre segons:

Equip Cadet Femení: Alba Canals - Àngela Gutiérrez - Sandra Rebollo - Aina Sabater (1'59"84)
Equip Cadet Masculí: Pau Avellana - Boi Estadella - Aarón Salguero - Ivan Romo (1'54"20)

Control cadet juvenil de pista coberta

Paral·lelament es va disputar un control de marques juvenil. Les actuacions més destacades del part dels atletes locals van ser:
- Jennifer Molano: Llançament de pes juvenil - 9.09 m. - Millor Marca Personal
- Jan Monserrate: 60 m. llisos juvenil - 7”58 -Millor Marca Personal

Control absolut de pista coberta

El diumenge al matí es va disputar un control de marques absolut. Les actuacions més destacades del part dels atletes locals van ser:
- Cristina Mur: 60 m. llisos màster - 9”19 - Rècord de Cambrils F-50
- Anna Garcia: 400 m. llisos júnior - 1’09”39 - Rècord de Cambrils Júnior
- Elisa Laguna: 60 m. llisos absolut - 8”44 - Millor Marca Temporada