Societat

Prop de 300 persones assisteixen al concert de la Festa Major a càrrec de Maria del Mar Bonet

Per Redacció



Maria del  Mar Bonet en un moment del concert, divendres passat al Palau Municipal d'Esports
Prop de 300 persones es van aplegar el passat divendres 8 de setembre al Palau Municipal d'Esports per escoltar la Maria del Mar Bonet en el concert de la Festa Major.

Maria del Mar Bonet, en el treball Terra secreta, ha reunit un seguit de peces íntimes, molt personals amb un toc mediterrani allunyat de les sonoritats orientals del seu darrer treball. El repertori està format per cançons de Joan Bibiloni, Jordi Guardans, Ovidi Montllor, Toti Soler i Joan Manel Serrat, del qual n'ha escollit "Cançó de l'amor petit" i "La rosa de l'adéu". L’espectacle és també un homenatge a alguns dels seus compositors favorits, com Guillem d’Efak, de qui interpreta "Blues" i altres temes.

Maria del Mar Bonet ha ampliat el seu conjunt habitual amb un violoncel, un contrabaix i un bateria que s'afegeixen a Javier Mas –a les guitarres i mandolines– i al canongí Dani Espasa –al piano i acordió–.

La cantant mallorquina va presentar Terra secreta en la darrera edició del festival Grec de Barcelona, que es va celebrar entre el 29 i el 2 de juliol. A finals d'any totes aquests cançons seran enregistrades en la gravació d'un disc que tindrà uns 15 o 16 temes.

Comenta aquest article