Anna Riu queda quarta i Montse Rovira cinquena en la Cursa dels Nassos de Reus

Les dues atletes cambrilenques durant la disputa de la prova, a Reus

El passat dissabte 31 de desembre es va disputar la Cursa dels Nassos de Reus. Una cursa de 5 km que serveix per acomiadar l'any. De part del Club Atletisme Cambrils es van desplaçar a la capital del Baix Camp, l'Anna Riu i la Montse Rovira per a participar a la darrera competició de l'any 2016. El bon temps va acompanyar a l'excel·lent actuació d'ambdues atletes. Sempre situades entre les deu primeres de la classificació femenina van anar remuntant posicions fins a situar-se entre les cinc candidates a pujar al podi. Fins i tot van lluitar per la tercera posició. Finalment, Anna Riu va entrar a meta en quart lloc amb un temps de 19’16, a només un segon de la tercera classificada, millorant la seva marca personal en 22”. Per la seva part, Montse Rovira va arribar en cinquena posició amb un temps de 19’23.