Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

La campanya "Menja i Guanya" enceta un especial de Nadal amb premis per menjar als establiments de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció



Cartell de la campanya "Menja i guanya" de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Dins les activitats nadalenques del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament ha organitzat una nova edició de la campanya "Menja i guanya" amb la què menjar als establiments del municipi tindrà premis. Aquest cop, la campanya es realitza especialment per als dies de festes de Nadal, des del 19 de desembre fins al 8 de gener. En el concurs hi poden participar tots els clients dels bars, restaurants o establiments de menjar per emportar del municipi que durant aquestes dates realitzin una despesa igual o superior a 20 euros. Només cal que presentin els tiquets al mateix establiment o que els dipositin a l’urna que hi haurà a l’oficina de turisme. Abans de dipositar el tiquet a l’establiment o a l’oficina de turisme, cal que el client hi indiqui al dors el seu nom, telèfon, correu electrònic i municipi.

Els participants podran guanyar una escapada per a dues persones, un smartwatch o una tauleta. Els tres premis es sortejaran el mateix dia a Ràdio Hospitalet de l’Infant durant el mes de gener. La primera edició de la campanya "Menja i guanya" es va realitzar durant el primer trimestre de l’any, de manera que es va sortejar un regal per als participants del mes de gener, un altre al febrer i un tercer als tiquets recollits durant el mes de març. El balanç positiu i la bona resposta rebuda per part de clients i restauradors ha fet que, tal com ha explicat la regidora de turisme, Elidia López, "vulguem donar un darrer impuls en aquestes darreres setmanes de l’any i completar així la promoció dels nostres establiments de restauració també en la campanya de Nadal".

Comenta aquest article