Societat

L’arquebisbe de Tarragona oficia el canvi de rector de la parròquia de Santa Maria de Cambrils

Per Josep Maria Ferrando



Mossèn Ramon Martí, l'arquebisbe de Tarragona Jaume Pujol i mossèn Josep Raventós, en la celebració eucarística d'ahir diumenge
L’arquebisbe metropolità de Tarragona, Jaume Pujol Balsells, va oficiar ahir a la parròquia de Santa Maria de Cambrils la missa de benvinguda del nou rector de la parròquia, mossèn Ramon Martí Olesti. En un acte força emotiu, l’església es va omplir per acomiadar mossèn Josep Raventós, que ha sigut rector de la parròquia els darrers 21 anys.

L’arquebisbe va agrair a mossèn Josep Raventós la tasca portada a terme a la parròquia cambrilenca i va demanar als feligresos cambrilencs que rebessin amb les mans obertes mossèn Ramon Martí, que ahir mateix ja va celebrar la missa major a l’Ermita. En un breu parlament, mossèn Ramon va dir que rebia de bon grat la tasca de rector de la parròquia de Santa Maria i va tenir paraules d’agraïment pels ensenyaments de mossèn Josep Raventós, a qui coneix des de fa molts anys, ja que mossèn Josep havia sigut rector de l’Aleixar, poble on va néixer mossèn Ramon Martí.

Comenta aquest article