Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

L’Hospitalet de l'Infant enceta la primera ruta de tapes amb la participació de deu establiments de restauració

Per Redacció

Presentació dels participants a la I edició de la Ruta de la Tapa de l'Associació de Restauració i Hoteleria de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors


L’Associació de Restauració i Hoteleria l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors proposa del 6 al 18 de desembre de 2016 la I edició de la Ruta de la Tapa per promocionar la gastronomia local. La ruta consisteix en un tast d’una tapa i una beguda de cervesa a 2’5 euros, el preu és el mateix a qualsevol dels 10 establiments participants que sortejaran diversos premis entre totes les persones que hagin completat la ruta sencera.
Per participar en el sorteig caldrà tenir el Passaport de la Ruta que es pot aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments. Al passaport s’haurà de segellar i puntuar cadascuna de les 10 tapes que es proposen en aquesta ruta del tast. Els restauradors han preparat tapes creatives i variades amb l’objectiu de sorprendre i a la vegada endur-se el premi a la tapa més ben valorada entre el públic. Un cop s’hagi completat el passaport sencer amb les dades del participant es podrà entregar a les bústies que hi haurà disponibles als establiments participants per entrar al sorteig d’un cap de setmana per a dues persones o un xec de 30€ per gastar als locals participants.
El sorteig dels premis es celebrarà el dia 22 de desembre de 2016. El nom dels guanyadors s’anunciarà al facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria. El mateix dia també s’anunciarà el premi a la millor tapa que guanyarà un sopar gourmet per a 2 persones.
Els establiments participants són Amalfi, d’Tapas, d’Antis, Can Donatello, El Drac, Marc Cafè, Mediterrani, Möss, Cal Rullo i La Strega.

La presentació oficial de la Primera Ruta de la Tapa va tenir lloc el dilluns dia 5 de desembre a l’Auditori del Centre Cultural Infant Pere en un acte on hi van assistir l’alcalde del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, la regidora de Turisme de l’Ajuntament i el vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Xavier Colom.

Comenta aquest article