Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

IDETSA programa un curs per formar professionals d’hoteleria i restauració

Per Redacció



Cartell del curs de serveis de restaurant
Des d’IDETSA, l’empresa municipal de Promoció Econòmica de l’Ajuntament Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, s’està programant per tercer any un Certificat de Professionalitat gratuït de Nivell 2 de Serveis de Restaurant. Aquest certificat de professionalitat és una titulació oficial que acredita professionalment a aquells que l’han obtingut per poder treballar al sector de l’hoteleria i la restauració.
Enguany el certificat s’inclou en el Programa del SOC Formació amb Compromís de Contractació 2016, cosa que significa que un 70% dels alumnes que finalitzin amb èxit el curs tindran garantit un contracte de feina amb una durada mínima d’entre 4 i 6 mesos.

El certificat de professionalitat de Serveis de Restaurant començarà l’1 de desembre i finalitzarà el 25 d’abril de 2017. El curs consta d’una càrrega lectiva de 590 hores que es distribuirà en 380 hores de formació teòrica a les aules d’IDETSA, 130 de taller pràctic al Restaurant Le Petit Normand i 80 de pràctiques professionals no laborals.
Per obtenir més informació o realitzar inscripcions els interessats poden contactar amb IDETSA de dilluns a divendres per telèfon al 977 820 820 o bé a través del web www.idetsa.net.

Comenta aquest article