Camp

"Codi Postal 00" d'Engruna Teatre i “La dona no reeducable” de Lluís Pasqual, les properes cites al Teatre Bartrina de Reus

Per Redacció

Imatge de l'espectacle "Codi Postal 00" que es podrà veure al Teatre Bartrina de Reus

L'original espectacle familiar "Codi Postal 00", de la companyia Engruna Teatre arriba, aquest diumenge 20 de novembre al Teatre Bartrina de Reus a les 18:00 hores, amb una atractiva posada en escena pensada per seduir i fer participar els més menuts. L'espectacle és recomanat a partir de 3 anys. El muntatge adreçat a un públic familiar proposa a infants i adults descobrir com i per què es generen les pors a través de la seva expressió a través de les cartes. Una oficina de correus on passen moltes coses serveix d'escenari per reflexionar sobre l'amor, els viatges, els secrets i les relacions entre les persones. L'obra és interpretada per Ruth Garcia, Anna Farriol i Xavier Salvert i inclou música original d'Albert Ciurans.

"La dona no reeducable", el proper 26 de novembre

Per altra banda, el dissabte 26 de novembre a les 21 hores, l'actual director del Teatre Lliure, el reusenc Lluís Pasqual, presentarà l'obra "La dona no reeducable", un monòleg interpretat per Míriam Iscla. Es tracta d'un text del jove director artístic del Piccolo Teatro di Milano, Stefano Massini, sobre la periodista Anna Politóvskaia, assassinada el 2006 pels seus posicionaments contra el govern rus en relació al conflicte a Txetxènia. Una peça que retrata, sense concessions, el terrorisme d'Estat, enmig de violacions i represàlies, desesperació i coratge. Un viatge als baixos fons de les clavegueres de l'estat rus, on es relaten la repressió i persecució dels professionals de la informació a través de l'espionatge i la corrupció. Una reflexió sobre la llibertat de premsa i l'ofici de periodista dirigida per Lluís Pasqual, actualment director del Teatre Lliure, qui torna a una de les institucions culturals que més l'han marcat en la seva vida vinculada al teatre: el Teatre Bartrina i el Centre de Lectura de Reus.

Míriam Iscla a l'espectacle "La dona no reeducable" que es representarà al Teatre Bartrina de Reus el 26 de novembre

Comenta aquest article