Informació general

FA 10 ANYS: La segona edició de la Concentració Megatuning de Cambrils reuneix més de 200 cotxes

Per Judit Pinazo



En aquesta segona edició hi han participat més de 200 cotxes
Notícia publicada el 30 d'octubre de 2006

Per segon any consecutiu la plaça de l'Ajuntament va acollir la II Concentració Megatuning que durant tot el dia d'ahir va reunir més de 200 cotxes participants. A partir de les 10 del matí van anar arribant els cotxes participants en la concentració i amb poc més de dues hores van omplir bona part de la plaça. La concentració, organitzada pels components del programa "Megamusic" de Ràdio Cambrils, va acollir a milers de persones que durant tot el dia van passar per la plaça de l'Ajuntament.

L'èxit de la pirmera edició s'ha repetit enguany i els organitzadors es mostren molt satisfets amb una trobada que poc a poc es va convertint en un referent dins del món del tuning.

A la plaça s'hi van poder veure tot tipus de vehicles amb transformacions molt espectaculars que converteixen els cotxes en veritables obres d'art sobre rodes. Per a molts dels participants el tuning ha passat de ser una moda a convertir-se en una veritable afició que requereix sobretot imaginació i diners.

Una afició cara

Un dels participants en la concentració d'ahir -Manolo Vázquez- explicava que fa sis anys que està enganxat al tunning i que transformar el seu vehicle en allò que ell volia li ha costat un gran esforç econòmic, ja que hi ha invertit més de 18.000 euros. Tot i així, es mostrava molt satisfet del seu cotxe que inclou entre d'altres un equip de música d'una gran potència i un televisor "fins i tot la cadireta de la meva filla petita està tunejada". Un altre dels participants,  Fèlix Àvila, explicava que poc a poc ha anat transformat el seu cotxe, un Hyundai Coupé, en una peça de col·leccionista. Una inversió de més de 50.000 euros per a un cotxe que en Fèlix només utilitza quan va a les concentracions, ja que habitualment condueix amb un altre vehicle.

La concentració va estar tot el dia acompanyada de música de diferents disc joqueis cambrilencs i es van poder veure actuacions de break dance, acrobàcies en motos o de kick boxing. A banda es va muntar un scalextric, una carpa de play station i un toro mecànic. També es van realitzar diferents actuacions musicals amb un grup de samba i hip hop. Enguany també es va pensar en un espai per als més petits i es va instal·lar un mural gegant en el què els nens van poder pintar un cotxe. La pintora local Nuri Mariné va ser l'encarregada de dirigir l'activitat.

Comenta aquest article