Camp

Detingut un veí de Mont-roig del Camp per cultivar 300 plantes de marihuana

Per Redacció

Aspecte de la plantació de marihuana localitzada a Mont-roig del Camp

La Guàrdia Civil de Tarragona en col·laboració amb la Policia Local de Mont-roig del Camp van detenir a una persona, com autora d'un delicte contra la salut pública, per cultivar gairebé 300 plantes de marihuana en una finca del terme municipal de Mont-roig del Camp. La investigació es va iniciar durant el passat mes d'agost, gràcies a la col·laboració ciutadana que va aportar informació relacionada amb l'endoll il·legal al subministrament elèctric i d'aigua d'un pou subterrani ubicat en una final rural de Mont-roig.

Arrel d'aquestes informacions i de les investigacions realitzades per la Policia Local i la Guàrdia Civil es va constatar que aquesta instal·lació no tenia, aparentment, cap finalitat ja que la conducció d'aigua es dirigia a una zona rústica de la finca i el subministrament elèctric anava cap a una caseta que semblava abandonada però amb fortes mesures de seguretat actives, ja que tant les finestres com la porta d'accés disposaven de reixes de ferro i tancaments de seguretat, així com equips de climatització.

Aquest passat dilluns al matí es va establir un dispositiu conjunt entre la Guàrdia Civil i la Policia Local de Mont-roig amb l'objectiu d'explotar la informació obtinguda en la investigació, un cop aconseguit el permís de registre de l'Autoritat Judicial. Un cop dins de la finca es va descobrir, ocultar entre un canyar, una plantació de marihuana formada per 87 plantes de marihuana de mida gran, llestes per a la recol·lecció. Per altra banda, a l'interior de la caseta es va descobrir una plantació indoor amb unes 150 plantes més en diferents fases de creixement, 1.100 cabdells de la mateixa substància, un assecador, dues bàscules de precisió i el material necessari per dur a terme un cultiu intensiu i de manipulació genètica del cannabis.

El detingut, un home de 39 anys de nacionalitat espanyola i veí de Mont-roig del Camp, que va prendre declaració per un presumpte delicte contra la salut pública (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i un altre per defraudació de fluid elèctric, va ser posat en llibertat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 de Reus.

Comenta aquest article