Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Oberta la segona convocatòria de Pla d’Ocupació Municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert una nova convocatòria de Plans d’Ocupació Municipal a la que es poden presentar sol·licituds fins al dia 20 de setembre. Davant l’actual situació de crisi econòmica i els alts índexs d’atur registrats a tot el país, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha programat per al 2016 la continuïtat del Pla d’ocupació municipal (POM) per contractar veïns del municipi en situació d’atur, amb càrregues familiars o discapacitats i que estiguin inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya. A aquest Pla el consistori hi destina enguany 616.000 euros. Mitjançant el POM, l’Ajuntament pretén fomentar la contractació temporal de persones a l’atur del municipi, per reforçar actuacions a zones públiques, manteniment de mobiliari urbà, neteja d’espais públics i d’espais naturals i suport administratiu per terminis de tres a sis mesos a jornada completa.

Les persones que hi estiguin interessades han d’estar en situació d’atur, inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya, ser majors d’edat i conèixer les dues llengües oficials. A més, per poder formar part del procés de selecció cal estar empadronat al municipi com a mínim des d’abans de l’1 de gener de 2011. Les sol·licituds es poden presentar a les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana de Vandellòs i de l’Hospitalet de l’Infant.
En la primera convocatòria del POM 2016, entre abril i setembre, l’ajuntament va contractar 55 persones, i es preveu contractar-ne una quinzena més en aquesta segona convocatòria d’octubre de 2016 a març de 2017.

Comenta aquest article