Esports

El Club Handbol Cambrils i el Club Atletisme Cambrils protagonitzen la Festa de l’Esport Cambrilenc

Per Josep Maria Ferrando

El Club Atletisme Cambrils i el Club Handbol Cambrils es van repartir de nou els guardons a la sisena Festa de l’Esport Cambrilenc, que va tenir lloc el divendres 18 de gener en dos escenaris diferents. El Club Handbol Cambrils va ser guanyador en tres categories: la millor entitat esportiva de l’any, el millor equip en categoria promesa amb l’equip aleví masculí i el millor equip en categoria majors de 14 anys, amb l’equip cadet femení. En les categories individuals, el millor atleta cambrilenc major de 14 anys de l’any passat va ser Daniel Pérez Sangenís i el guardó a l’esportista promesa més destacat va ser per a Albert Viñas Forcadell, del Club Patí Cambrils-Patinatge Artístic. Pere Ferrando, del Club Atletisme Cambrils, va ser escollit l’entrenador més destacat. Cal explicar que són els mateixos clubs que per votació escullen els guanyadors de les diverses categories. Enguany s’havien presentat divuit entitats esportives locals.

Tres guardons pel Club d’Handbol Cambrils, a dalt a l'esquerra, l’equip aleví masculí. A dalt a la dreta, el cadet femení

La primera part de la Festa de l’Esport va tenir lloc al Palau Municipal d’Esports, on després de l’actuació del còmic Jordi LP es va procedir al lliurament dels guardons als esportistes individuals, equip i entrenador de l’any 2001. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Joan Serra, del regidor d’Esports, Lluís Colom, a més del nou delegat d’Esports de la demarcació, Felip Font de Rubinat, i d’altres autoritats comarcals. Lluís Colom va encoratjar els clubs i els esportistes cambrilencs a continuar endavant i va mostrar la seva disposició per donar suport en tot el que sigui possible a la pràctica de l’esport a Cambrils.

La segona part de la gesta es va dur a terme al restaurant Mas Gallau, on va tenir lloc el sopar, amb l’assistència de molts esportistes i dirigents dels clubs locals. En finalitzar el sopar va tenir lloc el lliurament del premi al millor club esportiu local de l’any 2001, que va guanyar el Club Handbol Cambrils. Va recollir el guardó el representant del club, Xavi Solano. També va ser homenatjat Francesc Borràs, el Cisco “baster”, que tot i no poder assistir-hi, va rebre un emotiu aplaudiment pel temps que ha estat responsable del camp de futbol com a treballador municipal. Després va venir una nova actuació del còmic Jordi LP. En el transcurs del sopar també es va sortejar una bicicleta montain bike cedida per Esports Mariné.

De dalt a baix i d'esquerra a dreta, Xavi Solano recull el guardó de millor entitat esportiva de l’any, Albert Viñas, Daniel Pérezi Pere Ferrando

§ Pere Ferrando va ser guardonat com a entrenador més destacat, la nova categoria estrenada enguany§

La novetat més destacada d’enguany ha estat la instauració d’un nou guardó en la modalitat d’entrenador més destacat. L’escollit va ser Pere Ferrando, entrenador del Club d’Atletisme Cambrils, director tècnic del club des de fa onze anys. En total en aquesta nova categoria s’hi van presentar cinc candidats.

Comenta aquest article