Camp

L’Ajuntament de Mont-roig recupera la Festa de la Nacional 340 coincidint amb la Festa Major de Sant Jaume

Per Redacció

Festa de l'escuma a la Festa Major de Sant Jaume de l'any 2009

Miami Platja es prepara per celebrar, del 22 al 25 de juliol, la festa major de Sant Jaume, que aquest any, com a novetat, recupera la Festa de la Nacional 340. Així, el dissabte 23 de juliol els actes tindran com a escenari principal l’avinguda de Barcelona, que es tallarà al trànsit per tal que els vials principals puguin acollir una de les jornades més multitudinàries i populars de les festes.
La nacional es dividirà en 4 trams, cadascun d’ells dirigit a un tipus de públic diferent, per tal que veïns i veïnes, però també visitants, puguin gaudir d’activitats esportives, inflables, tallers, animació infantil, exhibicions, espectacles itinerants, batucades, activitats d’aigua, concursos, dinars populars, balls i música en directe, entre d’altres.

Recuperació de la Festa de la Nacional 340

La recuperació de la Festa de la N340 era una de les accions previstes en el Pla d'Acció Municipal 2016-2019 i un dels primers anuncis que va fer el govern encapçalat per l'alcalde Fran Morancho.
Recordem que aquesta festa es va celebrar per primera vegada el 2009 dins el programa de Sant Jaume coincidint amb l’obertura del tram de l’A7 entre Mont-roig del Camp i Hospitalet de l’Infant. Això va significar l’alliberament de la major part del trànsit de la nacional que travessa de punta a punta la trama urbana de Miami Platja. Un fet que es va voler celebrar de manera especial amb aquesta festa emotiva que va permetre als veïns i visitants gaudir d'un espai ocupat durant dècades per vehicles, molts d'ells camions.

Altres activitats destacades de les festes de Sant Jaume

A la programació de Sant Jaume, no hi falten les activitats infantils a la platja Cristall, les esportives amb el torneig de vòlei platja, les familiars amb l’espectacle de circ o les vaquetes, aix’ com les juvenils amb el Festival Mar Musik, que portarà els dies 22 i 23 de juliol a la Punta del Riu Djs de renom en dos ambients diferents. Unes festes que s’iniciaran aquest divendres 22 de juliol amb el pregó, aquest any a càrrec de l’esportista local Antonio Moreno Hurtado i que es clouran el dilluns 25 amb el castell de focs artificials, acte que posarà punt i final a 4 dies intensos d’activitats.

Concurs d’Instagram i Facebook, de Dj’s i de penyes

L’Ajuntament ha organitzat diversos concursos per poder gaudir de les festes. D’una banda el concurs d’Instagram i Facebook a través del qual es convida a tothom a fer fotografies de les Festes de Sant Jaume i/o de la Festa de la Nacional 340 i utilitzar les etiquetes #StJaumeMiami i #FestaN340. De l’altra, un concurs de Dj’’activitat d'”Humor Amarillo” que es realitzarà al Tram O de la Festa de la Nacional 340.

Comenta aquest article